Tenis

Președintele turneului de la Madrid a trecut peste cuvântul lui Țiriac » Care a fost motivul: "A avut o poziție de forță"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 mai 2017

Ion Țiriac n-a fost de acord ca Maria Șarapova să primească un wild-card pentru turneul pe care-l patronează la Madrid, însă președintele competiției, Gerard Tsobanian, a trecut peste cuvântul omului de afaceri român.

Tsobanian a explicat pentru El Pais care a fost motivul pentru care i-a oferit privilegiul rusoaicei să participe la turneul din capitala Spaniei, care va începe pe 5 mai.

"Ea a efectuat deja pedeapsa. A stat 15 luni, iar acum are tot dreptul să joace. Este o jucătoare grozavă şi mai poate oferi multe lucruri tenisului. 

Ţiriac a avut o poziţie de forţă şi am înţeles-o, deoarece atunci când era preşedinte al COSR a spus că toţi sportivii prinşi dopaţi trebuie interzişi pe viaţă. Am vorbit cu el şi a înţeles poziţia mea. Șarapova a ieşit în faţă tuturor şi şi-a recunoscut vină şi, în plus, acel medicament nu a fost interzis pentru mult timp", a spus Tsobanian pentru El Pais.

Şarapova a câştigat turneul de la Madrid în 2014, în urma unei finale disputate chiar împotriva Simonei Halep (1-6/6-2/6-3).

Rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control antidoping efectuat la Australian Open anul trecut și a stat pe tușă 15 luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.