Liga 1

Duckadam l-a ignorat pe Tudorel Stoica: "Nu mi-a răspuns la telefon, dar vreau să-i transmit asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 mai 2017

Tudorel Stoica, legendarul jucător al Stelei din anii '80, a vorbit despre petrecerea prilejuită de împlinirea a 31 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, la care Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, nu va ajunge.

Fostul căpitan al Stelei a mărturisit că Helmuth Duckadam nu i-a răspuns la telefon în ultimele zile, dar a infirmat informațiile conform cărora ar exista tensiuni între unii jucători și fostul goalkeeper, în prezent președinte de onoare la FCSB. 

"Noaptea e un sfetnic bun, poate se mai gândește. Duckadam nu mi-a răspuns nici mie la telefon în ultimul timp. Noi suntem în relații bune cu el, nici Piți nu e supărat pe el.

Pe 7 mai la ora 14, la Hotel Intercontinental, vom organiza o masă, am vorbit deja cu 13 jucători din echipă. 

Nu este nicio dispută, CSA nu are nimic cu FCSB, vrem doar să se afle adevărul despre cum a dispărut echipa Stelei din Liga 1. 

Poate să vină oricine la această petrecere. Dacă Duckadam se supără pe Bărbulescu, chiar nu mai avem ce discuta. Toată lumea trebuie să înțeleagă că nimeni nu are nimic cu nimeni", a declarat Tudorel Stoica, la TV Digi Sport.

Citește și: Petrecere privată » Steliștii vor sărbători până la urmă 7 mai, dar într-un cadru restrâns. Ienei, dezamăgit de Duckadam: "Păcat că n-a mai vrut să organizeze"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.