Liga 1

Dialog inedit între Daniel Niculae și Gigi Becali: "O să dau gol Stelei!" / "Da, tată, dar e greu, acolo e Bălașa!"

Foto Arhiva Gazetei Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 mai 2017

Gigi Becali și Daniel Niculae au avut un dialog în direct la TV Digi Sport, cu doar patru zile până la meciul dintre Astra și FCSB.

Fotbalistul giurgiuvenilor e sigur că va marca în poarta lui Niță, luni, însă patronul lui FCSB i-a dat rapid replica.

Gigi Becali: "Pe Daniel Niculae vreau să-l felicit pentru că el are o conștiință de fotbalist și a dat cu capul gol împotriva Viitorului. Nu prea îi convenea, dar nu voia să-și trădeze meseria".

Daniel Niculae: "Aș vrea să dau gol și împotriva Stelei".

Gigi Becali: "Da, tată, e mai greu să dai gol! Acolo e Bălașa! Ca să dea Niculae gol, trebuie să mai aibă și ajutor, adică să-l lase cealaltă echipă. Dar ai văzut că nu prea ai mișcat când ai jucat cu noi".

Daniel Niculae: "Am avut, domnul Becali, și cu Steaua".

Gigi Becali: "Daniel, tu ești un băiat de prea mare calitate. Te cunosc, ești rapidist, dar nu ai răutate. Adică n-ai fi fost în stare să dai autogol din dușmănie față de Steaua".

Daniel Niculae: "Nu și-a dat nimeni autogol ca să o încurce pe Steaua".

Gigi Becali: "Cum adică nu și-a dat? Nu stau eu să mă cert cu Săpunaru la vârsta mea. Dar mingea a venit ușor și el a băgat-o în poartă la returul cu Viitorul. Eu zic că mingea nu intra în poartă dacă el nu punea piciorul".

Daniel Niculae: "Eu zic că mingea oricum intra în poartă".

Gigi Becali: "Eu zic că nu intra, dar a pus el piciorul să fie sigur. Nu trebuie să supere nici Săpunaru. Mai glumim și noi".

  • ASTRA și FCSB se vor întâlni în etapa a 9-a din play-off luni, 8 mai, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.