Liga 1

Totul sau nimic pentru FCSB! Roș-albaștrii merg pe un stadion-interzis și întâlnesc un antrenor-coșmar!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 mai 2017

Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că Steaua nu a câștigat niciodată în campionat la Giurgiu, unde a marcat un singur gol în 5 partide și a pierdut ultimele 3 confruntări, însă de această dată e obligată să învingă pentru a rămâne cu șanse la titlu.

Arena din Giurgiu i-a fost atât de ostilă clubului roș-albastru încât palmaresul dintre Astra și Steaua în această locație arată umilitor pentru actuala grupare pregătită de Reghecampf.

Pe FCSB nu o sperie doar faptul că n-a reușit aproape nimic la Giurgiu, dar luni va întâlni și un tehnician al cărui palmares împotriva roș-albaștrilor, indiferent de echipele pe care le-a pregătit, e pozitiv.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală care a fost singurul stelist care a marcat pe stadionul ”Marin Anastasovici”, dar și palmaresul impresionant al lui Marius Șumudică în fața FCSB-ului.

  • ASTRA și FCSB se vor întâlni în etapa a 9-a din play-off luni, 8 mai, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.