Campionate

Macabru! Jucătorii Romei au fost amenințați cu moartea: manechine spânzurate lângă Colosseum! "Dormiți cu lumina aprinsă!"

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 05 mai 2017

4 manechine giallorosse, 3 având tricourile lui De Rossi, Nainggolan și Salah, au fost spânzurate de o pasarelă lângă Colosseum. Mesajul ultrașilor: ”Un sfat, fără ofensă. Dormiți cu lumina aprinsă!”.

Gestul reprobabil a fost revendicat de Irriducibili Lazio, o facțiune a suporterilor lui Lazio, marea rivală a Romei.

Eșecul din meciul lui AS Roma cu Lazio, 1-3, venit la puțin timp după ce Lazio își adjudecase și dubla manșă din semifinalele Cupei, a zgândărit din nou mintea bolnavă a unor așa-ziși suporteri.

Dacă luni noaptea, pe aleile care duc în cantonamentul de la Trigoria, au apărut lumânări lângă siluetele jucătorilor, desenate cu cretă pe asfalt, plus condoleanțe "RIP AS Roma" lângă o cruce, joi noapte elevii lui Spalletti au fost amenințați chiar cu moartea!

Furia ultrașilor sau ironia rivalilor?

Pe o pasarelă pietonală situată în fața Colosseumului, a fost agățată o mare pancartă albă cu mesajul scris cu litere mari negre "Un sfat, fără ofensă... Dormiți cu lumina aprinsă!". Iar sub pod, spânzurate cu frânghie roșie patru manechine!

Trei dintre acestea îmbrăcate cu tricouri purtând numerele lui De Rossi, Nainggolan și Salah, al patrulea fiind anonim. Toate atârnând la doi metri deasupra nivelului străzii "Via degli Annibaldi".

Alertați de trecători, carabinierii au dat jos manechinele, dar mesajul a rămas vizibil câteva ore, deși pânza a fost ruptă. "E mâna ultrașilor Romei ori ironia macabră a rivalilor laziali?", se întreabă Gazzetta dello Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.