Campionate

Maratonistul Hamsik ia o pauză după 81 de meciuri la rând în Serie A!

Hamsik, 29 de ani, dreapta, a bifat 3.631 de minute în acest sezon, reușind 14 goluri și 13 assisturi în 45 de meciuri la Napoli, foto: reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 05 mai 2017

Căpitanul lui Napoli, Marek Hamsik, are șanse mici să joace mâine, cu Cagliari. Din cauza problemelor musculare, mijlocașul slovac poate rata prima partidă de campionat după doi ani și o lună.

Maurizio Sarri are o problemă neașteptată înaintea confruntării de mâine, cu Cagliari. După multă vreme, e-n în pericol să nu-și poată folosi căpitanul. Marek Hamsik riscă să rateze primul meci în campionat după doi ani și o lună!

Mijlocașul slovac nu s-a refăcut de pe urma accidentării suferite împotriva Interului, antrenorul lui Napoli fiind nevoit să-l schimbe în repriza secundă, pentru a nu-i agrava leziunea musculară de la pulpă.

Ultima oară când Hamsik a stat departe de gazon în Serie A s-a întâmplat pe 4 aprilie 2015, la un 0-1 cu AS Roma.

A revenit cu gol, de pe bancă, etapa următoare, și de-atunci nicio suspendare sau un alt obstacol de natură medicală nu l-a mai oprit din cursa de maraton pe cel mai vechi străin din elita fotbalului peninsular.

În acest sezon, Marek nu a fost menajat de Sarri decât într-un singur meci, dar din Cupa Italiei, cu Spezia!

81 de jocuri la rând are Hamsik la Napoli în campionat. Numai de 2 ori nu a fost titular, cu Empoli, în actuala ediție, și cu Fiorentina, pe 12 aprilie 2015

20 de goluri și 26 de pase decisve a reușit mijlocașul slovac în cele 25 de luni de evoluții constante în Serie A



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.