Liga 1

Conferință de presă incendiară a lui Gică Hagi! Atac la Gigi Becali și FCSB: "A cumpărat de 8 milioane și nu doarme noaptea! Eu am luat de 30.000"

Articol de Ionuţ Coman  —  vineri, 05 mai 2017

  • Gică Hagi n-a mai rezistat în urma atacurilor și acuzelor la adresa echipei sale și a convocat o conferință de presă incendiară;
  • N-a ezitat să-i dea răspunsul lui Gigi Becali, despre care spune că e lipsit de respect. Hagi acuză relația pe care o are patronul roș-albaștrilor cu cei de la Astra. 

“Este lipsă de respect faţă de copiii aştia, nu pot să câştige un meci că imediat se aruncă cu acuzații. Nu au probe, dar vorbesc despre noi. Noi am tăcut şi am jucat. Probabil că acum sunt speriaţi că avem şi noi şansa noastră de a câştiga titlul, o şansă unică, dar făcută pe multă muncă.

Să întrebaţi jucătorii câte ore stau cu mine la antrenamente și cum muncesc! Iar o să se găsească cineva care să spună că am început să mă simt persecutat. Staţi liniştiţi, că eu lupt, pentru că am valori profesionale bune", a zis Hagi la conferința de presă.

...despre acuzele dinspre FCSB: “S-a început cu vorbe şi vorbuleţe. Fiecare zice de noi ce vrea, iar noi nu am spus niciodată nimic de ei şi nici nu i-am jignit. Ei continuă să arunce.

Important este ce face Viitorul. Cum să câştige campionatul? Păi cine e Viitorul? Ce, are vreo şansă? Niciuna. Titlul e făcut, e câştigat. Este o luptă prea... şi nu vreau să intru în ea.  S-a vorbit mult și despre meciurile cu Astra, ce să mai zic? Păi Steaua nu i-a bătut? Dinamo nu i-a bătut? Eu am văzut la televizor în ultima vreme că Steaua și Astra leagă o relație, deci noi ce să facem, să ne dăm la o parte?“, a mai zis Hagi. 

Citește și: Dialog inedit între Daniel Niculae și Gigi Becali: "O să dau gol Stelei!" / "Da, tată, dar e greu, acolo e Bălașa!"

...comparație cu FCSB: "Ca să primeşti, trebuie întâi să dai. Şi eu dau. Campionatul se va lua cu ajutorul Celui de Sus. Noi trebuie să jucăm bine ca să avem şansă. Aţi văzut ce şansă am avut cu Steaua, când i-am bătut cu 3-1! Pe aia a dat-o Dumnezeu! Au avut și ei șansa lor, că s-a accidentat Hodorogea şi am jucat în 10. 

Poate a venit rândul nostru să câştigăm! Becali șie că e greu să ia titlul, nu doarme noaptea. Eu dorm. Eu am investit 30.000 de euro, el 8 milioane, aşa că presiunea e la el. Nu e așa cum zice Gigi că ar fi deja campioni”, a mai zis Hagi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.