Liga 1

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit președinte! Reacția ironică a lui Rednic: "Nu mă mir, era singurul care mai făcea și lucruri bune"

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 05 mai 2017

GSP.RO a anunțat azi în exclusivitate că Ionuț Negoiță l-a demis pe Cătălin Petrescu, președintele clubului încă din momentul în care acesta a preluat acțiunile de la Nicolae Badea.

Decizia este destul de surprinzătoare, dat fiind faptul că Petrescu era unul dintre apropiații patronului dinamovist. Totuși, dinamoviștii au găsit rapid un înlocuitor.

Acest post va fi ocupat de Alexandru David, un alt om de încredere și apropiat al lui Ionuț Negoiță. Acesta a fost redactor-șef al ziarului Ring, deținut de patronul dinamovist.

Astfel, Negoiță și-a adus în club un alt om pe care îl poate controla și care să ocupe doar în acte acest post, ultima decizie fiind tot la Negoiță sau Mutu.

Reacție ironică a lui Rednic

"Recunosc că sunt surprins că l-a dat pe Petrescu afară. Îmi pare rău pentru băiatul ăsta. Pe mine chiar m-a ajutat în ultima perioadă în care am fost la Dinamo. Multe transferuri s-au făcut datorită lui. Pe mine m-a ajutat mult pe partea asta. Nu mă mir că-l vor pune pe David, pentru că el era și este sfătuitorul șefului de la RIN.

Petrescu era singurul sfătuitor de la «masa tăcerii», care se strângea în fiecare dimineață la ora 9, care mai făcea și lucruri bune", a zis Rednic pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.