Liga 1

Claudiu Niculescu antrenor la Rapid? "N-aș avea nicio problemă, eu am ce am cu Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 mai 2017

Rapidul ar putea reveni în Liga 1 mai repede decât s-ar fi așteptat. Șefii clubului FC Voluntari iau în calcul preluarea mărcii și palmaresului giuleștenilor de la firma aflată în faliment.

Dacă aceste lucruri s-ar realiza, atunci Claudiu Niculescu ar fi noul antrenor al Rapidului, deși acesta a jucat 7 ani la marea rivală Dinamo.

"Eu n-aș avea nicio problemă dacă echipa s-ar transforma în Rapid, eu am avut ce am avut cu Steaua. Dar nu cred că informația e reală, eu mă concentrez pe ce am de făcut la Voluntari. Aici e un proiect frumos, sunt condiții cum foarte puține echipe din România le au. Aceste lucruri te obligă la rezultate bune", a declarat Niculescu la TV Dolce Sport.

...despre meciul câștigat cu ACS Poli Timișoara, scor 2-1: "Sunt foarte bucuros că băieții înțeleg din ce în ce mai bine ceea ce le cer. Știam că vom întâlni un adversar care a venit aici să câștige puncte. Știam că Timișoara are jucători valoroși. Am făcut un meci bun cu excepția a câtorva greșeli mici în defensivă. Mă bucur că nu mai primim atât de multe goluri". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.