Liga 1

Unic » Viitorul lui Hagi a NIMICIT o regulă verificată în cele mai puternice campionate din Europa!

foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 mai 2017

În ligile de top din Europa, cine bagă mâna în buzunar are rezultate. Campionatul românesc e o excepție ciudată: cel mai bogat club, FCSB, e pe cale să rateze al doilea titlu la rând, iar favorita e cea mai săracă din play-off, Viitorul.

Cine investește cei mai mulți bani în transferuri devine favorit să câștige campionatul. Regula e verificată în cele mai puternice campionate din Europa, dar dezmințită evident în România, unde "gigantul" FCSB are statut de outsider cu două etape înaintea finalului. Și ar fi al doilea an la rând în care echipa lui Becali ratează titlul!

FCSB a cheltuit 8,6 milioane de euro ca să atragă jucătorii aflați acum sub comanda lui Reghecampf, în vreme ce Hagi a plătit pentru un singur jucător, în toată istoria clubului său: 30.000 de euro dați pe Neluț Roșu, de la Chiajna. Echipa de 287 de ori mai ieftină e însă pe primul loc, cu două etape înainte de sfârșitul sezonului!

O analiză amănunțită a celor mai importante echipe europene și care sunt celelalte formații-surpriză din Europa (formații mici și fără bani mulți) afli din ediția tipărită. Poți răsfoi Gazeta și pe platforma digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 Au dispărut 19 fotbaliști! 5 sunt incerți

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.