Liga 1

VIDEO Au rupt blestemul » În sfârșit, victorie pentru Concordia! Chiajna s-a impus în meciul cu ASA, scor 2-0

Grădinaru şi Cristescu au adus Chiajnei o victorie vitală în lupta pentru evitarea retrogradării

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday 6th of May 2017 12:00

Concordia a reuşit să ia trei puncte, aseară, cu ASA, cu toate că nivelul calitativ al partidei a fost undeva între antijoc şi ceva de neprivit. 

Cel puţin până prin minutul 71, când Grădinaru a apărut cu un şut din cădere în centrul careului, după un duel aerian pentru un balon venit din corner. Opt minute mai târziu, Cristescu a majorat scorul după o  gafă monumentală a portarului mureşean Eduard Pap.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La o lovitură de colţ a echipei din judeţul Ilfov, portarul lui ASA a scăpat din mâini mingea, cu toate că nu era incomodat de absolut nimeni. Intrat în minutul 73 în locul lui Ovidiu Herea, Marian Cristescu a fost atent şi a reuşit să bage mingea în poartă din nici doi metri.

Astfel, Chiajna a  luat trei puncte pentru prima oară după o serie de zece meciuri fără victorie. Târgu Mureş şi-a "consolidat" ultima poziţie din clasament, fiind, mai mult ca sigur, condamnată la retrogradare.

"E o perioadă dificilă, veneam după o perioadă lungă fără victorie, aşa că acest succes e foarte mare. Cei din conducere au făcut eforturi să avem banii la zi şi trebuie să le mulţumim şi să scăpăm de la retrogradare"
Răzvan Grădinaru, mijlocaş Chiajna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.