Handbal

Corespondență de la Budapesta » Paula Ungureanu, la primul Final Four cu CSM: "Echipele pornesc cu șanse egale"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Marian Ursescu, Alex Nicodim (foto)  —  sâmbătă, 06 mai 2017

Paula Ungureanu joacă la Budapesta primul ei Final Four cu CSM București. Sezonul trecut a pierdut calificarea cu Baia Mare, dar acum a reușit cu CSM.

"Am emoții, e normal, dar cred că sunt emoții constructive. Ne-am pregătit pentru aceste partide, dar vom avea parte cu siguranță de meciuri foarte grele", spune Paula Ungureanu.

Nu se gândește decât la meciul cu Vardar, care până la urmă e cel mai important: "Îmi doresc un turneu foarte bun, iar la final să ne bucurăm că am reușit ceva important".

Paula se așteaptă la o apărare solidă în fața ei. "CSM a avut întotdeauna o apărare foarte bună. Ne dorim ca și noi portarii să contribuim la defensivă, să ne ajutăm echipa pentru că așa vom ușura și munca echipei".

Când o întrebi de șansele echipei, Paula răspunde imediat. "Dacă ar fi după mine, aș spune 100%. Dar să nu uităm că suntem în Final Four și toate echipele pornesc cu șanse egale la câștigarea trofeului", a încheiat Paula.

  • CSM București joacă de la 18:45, în cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor, în încercarea de a-și apăra trofeul cucerit în sezonul trecut. Meciul poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport (detalii AICI).
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.