Handbal

Primire ostilă în tribunele sălii din Budapesta: ce mesaj au afișat fanaticii maghiari la adresa României, confiscat imediat de forțele de ordine!

FOTO: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 mai 2017

În timpul primei partidei din Final Four-ul Ligii Campionilor, dintre Gyor și Buducnost, care se desfășoară în sala Laszlo Papp din Budapesta, fanii unguri care se pregătesc de meciul cu CSM au afișat un banner ironic la adresa României, azi, de la 19:45, pe TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.

Ultrașii maghiari ai lui Gyor au afișat un mesaj: "1918: Bunica mea e mai bătrână decât România", dar acesta a fost confiscat imediat de forțele de ordine. 

Adrian Costeiu, jurnalistul Pro TV, a imortalizat momentul când fanii maghiari au afișat banner-ul, postând fotografia pe Twitter.

România a devenit stat modern în anul 1859, prin Unirea Țării Românești cu Moldova. 

Dacă nu avem un nou record de vârstă la nivel global, banner-ul maghiarilor nu numai că este sarcastic, dar este și greșit.

Citește și: CSM București luptă pentru a-și apăra trofeul Ligii Campionilor » În prima semifinală, Cristina Neagu și Buducnost întâlnesc Gyor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.