Handbal

Per Johansson, antrenorul lui CSM: "Nu am mai văzut asemenea greșeli! Nu concepem să plecăm fără medalie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 May 2017

Per Johansson, antrenorul lui CSM București, a comentat înfrângerea drastică a lui CSM București în fața lui Vardar Skopje, scor 33-38, într-un meci contând pentru Final Four-ul Ligii Campionilor. 

"Am avut un început extrem de slab, cu erori pe care nu le văzusem până acum. Nu am fost agresive și am făcut erori tehnice care ne-au costat. Vardar nu ne-a surprins cu nimic, dar a făcut un meci excelent. Îmi pare rău că am făcut o partidă atât de slabă. 

Nu am jucat cu intensitatea cu care voiam să jucăm. Am început foarte slab și a fost greu să revenim. Am încercat să schimb jucătoarele, sistemul, dar a fost foarte greu să mai revenim.

Vrem să luăm bronzul, nu concepem să mergem acasă fără medalie. Sper că și fetele vor acest lucru, eu îmi doresc acest lucru", a explicat Per la microfonul TV Dolce Sport. 

  • CSM București, campioana en-titre a Europei, a fost învinsă categoric de Vardar Skopje, 33-38, în cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor;
  • Vardar Skopje joacă prima finală de Ligă, după 3 semifinale pierdute în 2014, 2015, 2016;
  • Finala mică, împotriva lui Buducnost, va avea loc mâine, de la 16:15, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

 

"Au fost ceva probleme cu jucătoarele în această dimineață, dar când a început meciul, jucătoarele nu mai aveau probleme"  Per Johansson

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.