Handbal

Cum explică Aurelia Brădeanu înfrângerea dureroasă cu Vardar: "De acolo a pornit totul, am pierdut încă de la început"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 mai 2017

Vizibil emoționată, Aurelia Brădeanu și-a stăpânit cu greu emoțiile la finalul partidei cu Vardar Skopje, 33-38, din Final Four-ul Ligii Campionilor. 

Jucătoarea de 37 de ani e de părere că jucătoarele nu fost suficient de unite pentru a putea rezista zilei extraordinare prinsă de jucătoarele lui Vardar. 

"A fost ziua în care nu ne-a ieșit nimic. Totul a pornit de la apărare, nu am fost puternice și unite să putem recupera mingile pe care le-am pierdut. Am pierdut încă de la început. 

Totuși, cred că e o performanță bună să fim aici, printre cei mai buni, în Final Four-ul Ligii, pentru al doilea an la rând.  

Cu Buducnost, în finala mică, vom încerca să trecem peste deziluzia acestei înfrângeri și să câștigăm", a spus Aurelia Brădeanu, la TV Digi Sport.

  • CSM București, campioana en-titre a Europei, a fost învinsă categoric de Vardar Skopje, 33-38, în cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor;
  • Vardar Skopje joacă prima finală de Ligă, după 3 semifinale pierdute în 2014, 2015, 2016;
  • Finala mică, împotriva lui Buducnost, va avea loc mâine, de la 16:15, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

 CSM București a fost învinsă clar de Vardar Skopje, scor 33-38 (AICI ai DETALII despre partidă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.