Handbal

Bella Gullden, după înfrângerea cu Vardar: "Antrenorul a încercat să facă asta, dar nu a fost suficient"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 mai 2017

Suedeza Isabelle Gullden nu a prins cea mai bună zi pentru CSM, lucru reflectat și în evoluția slabă a echipei din timpul partidei cu Vardar, pierdută cu 33-38. 

Gullden a recunoscut superioritatea echipei macedonene, admițând că își dorește foarte multă ca CSM să o învingă pe Buducnost, în finala mică ce va avea loc duminică. 

"În prima repriză am comis multe erori,  Vardar ne-a prins mult pe contraatac. Au fost multe nesincronizări în jocul nostru.

Am pierdut multe mingi, lucrurile brusc ne-au scăpat de sub control. Jocul nostru nu a fost suficient de bun pentru o semifinală, mai ales că Vardar a jucat cum a jucat. 

Antrenorul a încercat să ne transmită energia lui, dar nu a fost suficient. Nimeni nu a jucat suficient de bine. A fost o zi grea pentru toată lumea. A fost pur și simplu o seară proastă.

Mâine o să jucăm împotriva lui Buducnost, ambele echipe vor locul trei și vom lupta pentru acest obiectiv", a declarat "Bella" Gullden, la TV Dolce Sport.

  • CSM București, campioana en-titre a Europei, a fost învinsă categoric de Vardar Skopje, 33-38, în cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor;
  • Vardar Skopje joacă prima finală de Ligă, după 3 semifinale pierdute în 2014, 2015, 2016;
  • Finala mică, împotriva lui Buducnost, va avea loc mâine, de la 16:15, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

CSM București a fost învinsă clar de Vardar Skopje, scor 33-38, în Final Four-ul Ligii Campionilor. (AICI ai DETALII despre partidă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.