Campionate

Managerul lui Tottenham a dezarmat: ”Pentru titlu ne lipsește ceva”. Chelsea are drum liber spre coroană

Lanzini i-a dat lovitura lui Tottenham în minutul 65

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday 7th of May 2017 12:00

Managerul lui Tottenham, Pochettino, pare să fi depus armele: ”Va fi greu s-o mai ajungem pe Chelsea”. Albaștrii pot deveni campioni săptămâna viitoare.

Neașteptatul eșec al lui Tottenham la a 14-a clasată West Ham îi oferă lui Chelsea posibilitatea de a deveni campioană chiar săptămâna viitoare. Are 4 puncte avans și îi mai trebuiesc două victorii, mâine împotriva lui Middlesbrough și vineri cu West Bromwich.

Managerul Spurs-ilor, Mauricio Pochettino, nu și-a putut reține frustrarea: "Încă nu s-a terminat. Trebuie să așteptăm. Dar va fi greu s-o mai ajungem pe Chelsea". În așteptarea unei greșeli a liderului, tehnicianul argentinian a admis totuși că echipei sale "îi lipsește ceva" pentru a deveni campioană.

"Nu e vorba de a juca bine sau rău, de a alerga mai mult sau mai puțin. Acesta a fost un moment cheie și într-un moment cheie trebuie să câștigi. Dacă vrei titlul, trebuie să câștigi. Nu contează cum", a încheiat Pochettino, nu înainte de a sigura că "ne vom bate până la capăt, pentru a încheia sezonul în cea mai bună manieră posibilă".

"Știam demult că va fi o luptă dură. Și-am reușit să ne apropiem la patru puncte de Chelsea. Dar acum e aproape imposibil"
Eric Dier, jucător Tottenham

Ce urmează în Premier League:

1. CHELSEA (81p) Etapa 2. TOTTENHAM (77p)
Middlesbrough (a) 36 West Ham 0-1
West Bromwich (d)  37 Manchester United (a)
Watford (a) restanță Leicester (d)
Sunderland (a) 38 Hull City (d)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.