Liga 1

Detalii incredibile din culise! Cui i-a aparținut decizia ca CSU să intre cu juniorii împotriva Viitorului!

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 mai 2017

Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că decizia de a folosi juniorii contra Viitorului diseară i-a aparținut patronului CSU Craiova aflat în conflict cu Gigi, nu antrenorului Mulțescu, nici președintelui Popescu.

  • CSU Craiova joacă diseară cu Viitorul, în etapa a 9-a din play-off, de la ora 21:15

Becali plătește pentru că l-a jignit pe Mihai Rotaru. Despre asta e vorba în hotărârea surprinzătoare pe care au anunțat-o oltenii pentru partida de azi cu Viitorul: alcătuirea unei formule cu rezerve și cu juniori pentru partida cu liderul aflat în concurență cu FCSB pentru titlu.

Planul pe care l-a pronunțat președintele Marcel Popescu la DigiSport nu conține vreun argument evident. Popescu a susținut că urmărește să-și odihnească fotbaliștii importanți pentru un meci din Cupa României programat peste două săptămâni!

Realitatea, dezvăluie surse de la Craiova, este că patronul Rotaru a cerut să fie utilizată o formulă întinerită împotriva Viitorului, ca un răspuns al lui pentru niște declarații de acum o lună.

După Craiova-Steaua 0-1, Becali l-a jignit pe proprietarul CSU. Pe Gigi îl enervase un program de meci în care oltenii râdeau de FCSB și de "oierul care urcă pe Maybach".

O formație a Craiovei cu mulți copii ar fi mai ușor de depășit de către Viitorul. Asta ar fi răzbunarea lui Rotaru față de Becali. Ce a zis Gigi în aprilie, după partida directă: "Rotaru e un dobitoc și o jigodie. El nu e bărbat, e o găină! Nici nu-l cunosc, deși am auzit că venea la meciurile Stelei în lojă. Vă dați seama ce valoare are omul ăsta dacă eu nici nu-l cunosc? Câtă minte are și ce caracter murdar!".

Tot scandalul poate fi citit în Gazeta Sporturilor de astăzi și în Gazeta Digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.