Liga 1

Steliștii regretă că i-au ajutat indirect pe dinamoviști: "Noi i-am băgat în play-off și suportăm consecințele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 mai 2017

Dinamo este pe primul loc în Liga 1 și are șanse de a câștiga campionatul, deși s-a aflat într-o situație dificilă în finalul sezonului regulat.

Dinamo putea rata play-off-ul dacă FCSB pierdea cu Gaz Metan, în ultimul meci, dar a remizat, 1-1, medieșenii au ratat prezența în play-off, iar echipa alb-roșie a urcat în primele 6.

"În România există o vorbă: «Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești!». Noi trebuie să suportăm consecințele. Noi i-am băgat pe Dinamo în play-off, nu s-au băgat ei. Putea să vină la ei orice antrenor, Contra, Mourinho.

Era normal să jucăm corect? Hai să vedem și cât de corect va juca CS U Craiova cu Viitorul. Noi nu am menjat jucătorii și suportăm consecințele. Puteam să jucăm și noi cu rezervele, cu Dennis Man.

Corect, ne-am pus și piedică singuri pentru că nu am învins Viitorul. Am avut foarte multe ocazii, pe care, corect, nu le-am fructificat și e vina noastră, dar am avut și două penalty-uri clare, neacordate", a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.