Liga 1

EXCLUSIV Marc, replică dură pentru Duckadam: "Asta vreau să îi transmit" » Noi declarații făcute de portar după meciul cu Dinamo + amenință cu judecată

Foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 07 mai 2017

Traian Marc, portarul lui CFR Cluj, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO după meciul cu Dinamo, 0-3.

Portarul a avut o replică acidă pentru Helmuth Duckadam, oficialul celor de la FCSB, și pentru toți cei care l-au suspectat de blat în meciul împotriva fostei echipei.

"Eu am fost întotdeauna corect și curat. Am fost dat afară de la Dinamo, așa că voiam neapărat să înving această echipă.

Domnului Duckadam mi-aș permite să-i transmit că statutul de legendă a fotbalului nu-i conferă și puteri supranaturale de a arunca noroi și pietre în carierele altora!

Eu am ajutat pe CFR Cluj să ia Cupa României chiar în dauna lui Dinamo! Am o carieră fără pată. Am greșit, dar am și fost faultat la acea fază (n.r. la golul de 1-0, marcat de Filip).

Zilele trecute au fost acuzați Săpunaru și Geraldo, acum sunt eu condamnat, după doar o fază. Cel mai ușor e să vorbești de dragul de a vorbi.

Cine mai face acuzații la adresa mea, trebuie să le probeze în instanță. Eu nu stau să demontez ce declară unul sau altul. O să îi dau în judecată", a spus Traian Marc pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.