Liga 1

Omul lui Anghelache? Legăturile neștiute cu Dinamo ale jucătorului suspectat că ar fi trântit meciul de la Cluj!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 8th of May 2017 12:00

Traian Marc, goalkeeperul care a greșit decisiv în victoria cu Dinamo, a înregistrat o carieră bazată pe amiciția familiei cu Anghelache, fost președinte al ”câinilor” și rudă cu Ionuț Negoiță.

Dinamo a câștigat cu 3-0 la Cluj. Diferența de scor indică un succes facil al "câinilor", dar victoria a fost deschisă de o greșeală a lui Traian Marc. La golul de 0-1, portarul lui CFR a ieșit, s-a răsucit ciudat, s-a ciocnit de Filip, căruia i-a lăsat mingea în fața porții goale. Așa s-a deschis pentru dinamoviști calea către cele trei puncte.

Duckadam apucase să arunce niște bănuieli asupra goalkeeperului, cu comentarii în pauza meciului, la DigiSport: "Marc e cel mai periculos atacant al lui Dinamo. Sunt curios cum va continua în repriza a doua!". În repriza a doua a gafat la golul lui Filip.

Helmuth făcuse legătura între prestația foarte slabă a lui Traian și trecutul dinamovist al portarului. Marc a fost în Ștefan cel Mare în sezonul 2014-2015.

Legătura lui cu conducerea lui Dinamo e mai puternică decât contractul pe care l-a avut semnat. "Tatăl lui Marc, fost jucător de tenis, e prieten cu Costică Anghelache", dezvăluie surse care cunosc cursul carierei lui Traian.

Anghelache, unchi al acționarului Ionuț Negoiță, l-a adus pe portar în 2014, un transfer ciudat în acel moment.

Dinamo îl achiziționa pe Marc, deși CV-ul goalkeeperului nu-l recomanda pentru un asemenea transfer.

La 31 de ani, venea cu un statut de rezervă la FC Brașov, Poli Iași, Forex. Apărase un sezon la Corona Brașov, cu care retrogradase de pe ultimul loc.

Cum se apără Marc:

  • "Eu am fost întotdeauna corect și curat. Dinamo m-a dat afară, așa că voiam să câștig împotriva acestei echipe. Domnului Duckadam, statutul de legendă nu-i conferă și puteri supranaturale ca să arunce cu noroi și cu pietre!"
  • "Eu am ajutat-o pe CFR să câștige Cupa României în dauna lui Dinamo. Am salvat penalty-uri în acea finală, am arătat că vreau să-i bat pe roș-albi!"
  • "Am greșit la golul de 0-1, dar eu continuu să cred că a fost fault în acea fază, m-a faultat Filip. Cine mă mai acuză de blat va trebui să probeze în instanță ce spune!"
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.