Liga 1

Mulțescu, despre echipa făcută cu Viitorul: "Nu trebuie să mă justific în vreun fel" » A găsit vinovatul pentru eșec: "Nu e la prima abatere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 mai 2017

Gigi Mulțescu nu pleacă urechea la contestatari și îl atacă pe Ovidiu Hațegan pentru prestația pe care a avut-o la partida pierdut de echipa sa, CS U Craiova, cu Viitorul lui Hagi, 0-1.  

"Viitorul e o echipă care știe jocul, are niște jucători de calitate. Noi am vrut să protejăm câțiva jucători pentru Cupă. N-am reușit să îi mai țin pe bancă și în a doua repriză, când l-am băgat și pe Ivan. Dar nu trebuie să mă justific în niciun fel. Să nu ne mai facă alții calcule, că noi nu le facem noi calculele.

Culmea, chiar cu Ivan pe teren am primit gol. Am ratat ocazii cât pentru un campionat întreg, acum asta este. Era normal să forțăm să egalăm, dar nu am reușit.

Sunt supărat că am pierdut acest meci, nu mă interesează ce ne-au cerut suporterii, eu am fost nervos când am primit gol. Puștii noștri mai trebuie să crească, ai lor sunt puternici, știu bine jocul.

Nu are nimeni ce să ne reproșeze. Am încercat să fim pozitivi, să ajungem la poartă. Cu lotul ăsta așa subțire mă gândesc cu groază cum vom face două echipe cu Steaua și Voluntari", a zis Mulțescu la TV Digi Sport.

...despre arbitrajul lui Hațegan: "Domnul Hațegan ne-a tocat. A arbitrat într-o singură direcție. El a apelat la o altă manieră de arbitraj. Țîru trebuia eliminat. Nu e prima dată când face acest lucru". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.