Liga 1

Ce-au făcut steliștii înaintea meciului cu Astra? Gabi Enache și Lucian Filip au fost protagoniștii unui moment inedit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 mai 2017

FCSB joacă astăzi un meci decisiv pentru a mai spera la titlul de campioană, deși șansele sunt foarte mici, iar Viitorul e principala favorită.

În week-end după ce-au scăpat de antrenamentele lui Reghe, Enache și Filip, care vor lipsi în meciul din această seară și-au arătat calitățile la freestyle, alături de cea mai tare trupă din Europa, Da Move Crew din Italia.

Enache a avut emoții la început, atunci când a fost pus să învârtă mingea pe deget, dar s-a adaptat rapid. Filip a dovedit că este talentat și cu mingea de baschet, marcând din a doua încercare un coș de la linia de aruncări libere!

Italienii au avut un moment epic înaintea finalei mari a turneului 3x3 Challenge, turneul marca Sport Arena Streetball, care a avut loc în acest week-end în București. A fost un show al italienilor presărat cu nenumărate trucuri care i-au făcut să devină virali pe internet și încheiat cu un slam-dunk apoteotic reușit de Gianmarco Oddo, peste o piramidă alcătuită din doi colegi de-ai săi.

Spectacolul a fost completat de trupele de majorete și de dans coordonate de vedeta Disney Junior, Andra Gogan, precum și de fetele de la Academia de Majorete.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.