Stranieri

Toșca și colegii de la Betis, catastrofali! Atacați de propriul președinte: ”Nu joacă nimic! Își iau salariile, dar murdăresc emblema clubului”

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 09 mai 2017

Alin Toșca e în cădere liberă, la fel ca echipa sa. A făcut o mare eroare la golul doi al meciului Leganes - Betis 0-4, iar echipa sa este la a 6-a înfrângere în ultimele 8 meciuri. "Acest meci a fost o rușine, nedemn pentru emblema lui Betis”, a protestat președintele clubului andaluz".

Alin Toșca a venit într-un moment înfiorător la Betis. Nu retrogradează, dar jocul alb-verzilor este un dezastru pe final de sezon. Meciul cu Leganes, scor 0-4, este al doilea meci la rând cu 4 goluri primite, al 3-lea eșec consecutiv, al 6-lea în ultimele 8 meciuri. Al 19-lea într-un campionat teribil.

Doar o singură dată în istorie au avut andaluzii mai multe înfrângeri într-o stagiune, 25, și atunci au retrogradat, în urmă cu trei ani.

Prins în mijlocul unei defensive-haos, "tricolorul" a greșit și el. Grav. În minutul 15, A avut o clipă ocazia să degajeze în fața lui El Zhar, dar a tras în adversar, El Zhar l-a depășit cu ușurință, dublând avantajul gazdelor.

"În fotografie, doar acolo a apărut internaționalul român la acea fază", l-a ironizat Estadio Deportivo, care i-a dat nota 3. La fel ca El Desmarque:

"Moale în dueluri. Eroarea de la golul de 2-0 arată întreaga sa prestație din această partidă. Și ca stoper, și ca fundaș lateral". Iar corespondentul As la Sevilla a trecut o linie în dreptul său, exact ca după 1-4 cu Alavés, etapa trecută.

"Indolență, lipsă de agresivitate, lipsă de duritate în dueluri", a caracterizat antrenorul Víctor Sánchez jocul echipei sale. A fost blând. Probabil, Víctor Sanchez, antrenorul lui Betis, va fi demis.

Președintele clubului, Angel Haro, i-a desființat pe alb-verzi: "Acest meci a fost rușine, nedemn pentru emblema lui Betis. Îmi cer scuze în fața suporterilor. Fotbaliștii noștri nu joacă nimic. Își iau salariile, dar murdăresc emblema lui Betis". 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.