Liga 1

Ministerul Muncii plafonează indemnizația pentru creșterea copilului » Pretextul e un fotbalist cu 15.000 E pe lună!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 May 2017

Guvernul urmărește să plafoneze indemnizațiile acordate pentru creșterea copilului, ca să scadă costurile. Potrivit Antenei 3, intenția pornește de la exemplul unui fotbalist care încasează o indemnizație de 15.000 de euro lunar!

E vorba despre Claudiu Voiculeț, 31 de ani, ultima oară la Pandurii. Vicecampion în 2015 cu ASA Târgu Mureș, Voiculeț a preferat să-și depună dosarul pentru indemnizație decât să-și continue cariera.

Oficialii Ministerului investighează condițiile în care s-a ajuns la indemnizația-record a fotbalistului. Ministrul Liga Olguța Vasilescu propune un plafon de 8.000 de lei lunar.

Jucătorul explică: "Suma de 15.000 de euro lunar s-a calculat la un salariu de 200.000 de euro anual, din contractul avut cu CFR Cluj".
Clubul din Gruia l-a deținut sub contract în perioada 2013-2016, interval în care l-a împrumutat un an și jumătate la Târgu Mureș. Mijlocașul poate rămâne în concediu de paternitate până la doi ani, ceea ce ar însemna să-și încheie cariera.

El a pierdut un proces cu CFR, care i-a cerut să înapoieze 67.800 de euro. Clubul l-a plătit, apoi a pretins că rupsese de câteva luni contractul cu el și i-a cerut banii înapoi. Tribunalul i-a dat dreptate fotbalistului, după care Curtea de Apel a hotărât invers. Vezi aici mai multe detalii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.