Liga 1

Iuliu Mureșan răspunde acuzațiilor de non-combat lansate de Becali: "Jucătorii sunt cu gândul la vacanță"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 mai 2017

Gigi Becali a lansat astăzi ipoteza unui non-combat al clujenilor în partida dintre CFR și Dinamo, câștigată de "câini" cu scorul de 3-0, însă Iuliu Mureșan susține că evoluția slabă a echipei sale se datorează lipsei de motivație.

Mureșan a declarat că jucătorii clujeni au fost afectați de faptul că echipa nu a ieșit din insolvență.

"Nu vreau să intru în nici un fel de polemică cu Gigi Becali. Dar vă asigur că nu a fost nici un non-combat la meciul cu Dinamo, dar nici la cel cu Craiova. Pur și simplu, micile probleme cu ieșirea din insolvență au bulversat jucătorii pe finalul acestui campionat.

Băieții noștri sunt cu gândul mai mult la vacanță și ne-a fost greu să îi mai motivăm. Din acest motiv jucăm așa prost pe finalul acestui sezon. Dar vă asigur că vom da totul pentru victorie la meciul cu Viitorul, iar dacă o să avem posibilitatea să câștigăm, atunci o vom face", a spus oficialul CFR-ului pentru Fanatik.

Victoria obținută de Dinamo în fața CFR-ului i-a propulsat pe "câini" pe prima poziție în clasament, însă doar pentru o zi. Viitorul și FCSB s-au impus în meciurile lor, iar câștigătoarea titlului se va decide în ultima etapă (toate calculele AICI).

Citește și: 

Becali face acuze de blat: "Non-combat la CFR - Dinamo" » Cum a ordonat o schimbare la echipa adversă + aluzia rasistă a patronului FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.