Liga 1

Gică Popescu explică intenția oltenilor la meciul cu Viitorul » Detalii despre o eventuală ofertă de la CS U: "Am vorbit cu Dan Petrescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 May 2017

Gică Popescu susține că ar fi onorat să primească o ofertă de la CS U Craiova, însă până în acest moment nu a fost contactat de oficialii olteni.

Deși a fost vehiculată varianta Dan Petrescu pentru banca tehnică a lui CS U, Gică Popescu a spus că acesta își va prelungi, cel mai probabil, contractul cu Al Nasr Dubai, dacă va câștiga Cupa în Emirate.

"Întotdeauna Craiova va fi ceva special pentru mine și să primesc o ofertă din partea Craiovei ar fi o onoare. Echipa din Liga 1 este singura echipă din Craiova.

Dar, deocamdată, nu am primit nicio ofertă. Și nici Dan Petrescu. Mi-a spus că dacă va câștiga Cupa, își va prelungi contractul în Dubai", a afirmat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Fostul fundaș al Universității este de părere că utilizarea mai multor juniori în partida cu Viitorul a fost un gest normal al Craiovei.

Cred că cei de la Craiova au încercat într-un meci oficial să joace cu acei jucători. Probabil o vor face și împotriva Stelei. Sau nu, pentru cei de acolo i-au ațâțat.

Portarul a făcut un meci senzațional, nu știu dacă ar fi apărat la fel de bine Calancea. Eu aș fi făcut la fel, fiind un meci fără miză. Cu Dinamo niciodată. E rivalitate atât de mare încât și la meci amical joci cu cei mai buni", a adăugat Gică Popescu.

103 meciuri
a jucat Gică Popescu pentru Universitatea Craiova, în perioada 1984-1990

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.