Tenis

Ce a spus Halep după revenirea fantastică din meciul cu Vinci: "Nu m-am gândit la asta când eram condusă"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 mai 2017

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului WTA de la Madrid, după victoria dramatică obținută în fața Robertei Vinci.

Sportiva a declarat la finalul partidei că, în ciuda scorului nefavorabil din setul trei, a încercat să rămână pozitivă și să lupte pentru fiecare punct.

"A fost un meci greu. A fost 2-5 scorul împotriva mea, în setul trei. Nu m-am gândit foarte mult că voi pierde, m-am gândit că trebuie să stau în meci punct cu punct, să dau tot ce pot ca să revin și să rămân pozitivă, ceea ce am și făcut. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig. 

Lucrez la partea mentală, încercă să fiu cât se poate de pozitivă, indiferent de situația în care mă aflu în meci. Tot ce pot să spun este că mă bucur foarte mult că am ajuns în acest mod de a fi pe teren și sper să păstrez această stare pentru că mă ajută foarte mult", a declarat Halep, la interviul acordat după meci. 

 Citește și: Linia fină a victoriei » Halep trece de Roberta Vinci după un meci dramatic! Revenire de SENZAȚIE a româncei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.