Liga Campionilor

FOTO Gest de clasă al lui Buffon, la finalul confruntării cu Monaco » În timp ce colegii lui sărbătoreau, goalkeeperul a oferit imaginea serii

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 May 2017

Juventus a trecut fără emoții de AS Monaco în semifinalele Ligii Campionilor, după 2-0 în meciul tur din Franța și 2-1 pe teren propriu, iar italienii au declanșat fiesta după fluierul final al meciului de pe Juventus Stadium.

Imaginea serii a fost însă oferită de Gianluigi Buffon. Căpitanul "Bătrânei Doamne" nu s-a dus imediat să sărbătorească alături de colegii săi calificarea în finală, ci l-a luat în brațe și l-a consolat pe puștiul minune al monegascilor, Kylian Mbappe.

Camerele foto l-au surprins pe Buffon sărutându-l părintește pe cap pe atacantul de doar 18 ani, după fluierul final.

Mbappe a fost marcatorul lui Monaco în meciul retur cu Juventus. Grație reușitei din minutul 69, francezul a devenit cel mai tânăr marcator într-o semifinală de Ligă, la doar 18 ani și 140 de zile.

Cealaltă finalistă se va alege dintre Real Madrid și Atletico Madrid. Returul de pe Vicente Calderon pleacă de la scorul de 3-0 pentru echipa antrenată de Zidane. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.