Liga 1

Un oficial FRF a izbucnit după acuzele continue de blat din Liga 1: "E strigător la cer să spui asta despre Săpunaru" » Propune amenzi record pentru antrenori

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 mai 2017

Jean Vlădoiu, fostul jucător al naționalei, în prezent oficial FRF, s-a arătat deranjat de speculațiile din acest final de campionat, când multe echipe s-au acuzat între ele că nu-și apără corect șansele în anumite partide. 

"Eu cred că oricare club din România, jucând atâtea meciuri şi acumulând o asemenea oboseală, are dreptul să mai facă nişte schimbări. Am mai văzut nişte tâmpenii, că Săpunaru a dat nişte meciuri. Să ajungi să spui că Săpunaru a vândut meciuri şi şi-a marcat două autogoluri deja e strigător la cer. Sunt nişte chestii de la oameni de la care eu nu mă aşteptam să facă asemenea declaraţii.

Sigur că pentru unii care se credeau campioni acum o săptămână e greu de digerat, dar cer mai multă decenţă. Nu prea există respect între antrenori.  

Dacă le-ar da câte trei-patru sute de milioane de lei amendă şi i-ar suspenda 10-15 meciuri, s-ar potoli, dar până acolo este greu. Tot timpul vorbim de furăciuni”, a declarat Jean Vlădoiu, conform TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.