Liga 1

Dinamoviștii trag de Contra să continue la Dinamo: "Vom crește dacă va rămâne" » Scenariul "câinilor" pentru ultima etapă: "Ar fi cel mai frumos mod de a cuceri titlul"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 May 2017

Romera Navarro, fundașul dreapta al lui Dinamo, a declarat că și-ar dori ca tehnicianul Cosmin Contra să rămână și din sezonul viitor. 

Ibericul încă speră că Dinamo va câștiga campionatul și visează la un scenariu fantezist: "câinii" să reușească miracolul, iar contracandidatele să se încurce în ultimul minut al meciurilor pe care le dispută în ultima etapă. 

"Cred că toată lumea îşi doreşte ca el să rămână aici. A făcut o treabă foarte bună. Dacă va rămâne, echipa va continua să crească şi va fi important.

Nu mă pot gândi la un mod mai bun de a câştiga campionatul decât acela în care noi vom câştiga şi ei vor fi egalaţi în ultimul minut, la ultima fază. Ar fi cel mai frumos mod de a cuceri titlul”, a spus fundașul iberic al lui Dinamo, conform TV Digi Sport.

Cred că este un antrenor foarte potrivit pentru noi. Sperăm să poată continua, pentru ca echipa să-şi atingă obiectivele propuse Jaime Penedo, portar Dinamo 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.