Liga 1

Jucător-surpriză pentru Contra la ședința de pregătire: "Am revenit la antrenamentele echipei mele de suflet!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 mai 2017

Laurențiu Brănescu a revenit la antrenamentele lui Dinamo, după accidentarea suferită în urmă cu trei luni în meciul cu Viitorul, când a suferit o entorsă la genunchiul stâng.

Portarul dinamovist de 22 de ani a postat un mesaj pe Facebook în care le mulțumește pentru ajutor celor de la Juventus, echipă de la care a venit împrumut la formația alb-roșie.

"Zâmbesc în iarbă! Am revenit, după trei luni, la antrenamentele echipei mele de suflet. Am suferit în fiecare zi în care am stat departe de echipă. M-am pregătit zi de zi pentru această clipă, pentru bucuria de a plonja din nou în poarta dinamoviștilor.

Nu aș fi reușit fără voi, fără specialiștii de la Acıbadem A Class Healthcare Services, fără prietenii de la FC Dinamo și de la Juventus, fără sprijinul tuturor celor care m-au susținut. Vă mulțumesc!", a fost mesajul lui Brănescu.

Mai mult ca sigur Brănescu nu va juca pentru Dinamo în ultima partidă a sezonului cu Astra, sâmbătă, de la ora 20.00, în direct pe TV Dolce Sport, TV Digisport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

19 partide
a jucat Brănescu pentru Dinamo în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.