Liga 1

CSU Craiova aruncă titularii în luptă contra FCSB-ului! Vedeta echipei anunţă: ”Venim cu capul sus şi vrem să câștigăm”

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 11 mai 2017

Oltenii vin să învingă FCSB pe Național Arena, mânați în luptă atât de acuzele din ultima perioadă contra grupării din Bănie, cât și de faptul că n-au mai învins rivala din Capitală.

Gigi Mulțescu îi are la dispoziție și pe Băluță, și pe Mateiu, care au avut probleme medicale în ultima perioadă, iar acum ambii fotbaliști pot intra în primul "11" contra lui Reghe și compania.

Ivan este și el în pole position să apară titular sâmbătă seară. Andrei vrea să marcheze din nou contra roș-albaștrilor. Primul său gol în tricoul Craiovei în Liga 1 a fost chiar în poarta FCSB-ului.

"La Bucureşti va fi un meci foarte greu. Trebuie să facem un joc bun pentru a avea moral pentru partida cu FC Voluntari din Cupă. În meciul cu FCSB nu o să răspundem la provocări, noi o să ne vedem de meciul nostru. Nu o să fim bine primiţi acolo, după cum s-a vorbit despre noi în ultimul timp, dar vom merge cu capul sus să câştigăm meciul cu FCSB", a spus atacantul oltean.

"Eu sunt mândru că joc la Universitatea Craiova. Îmi doresc să joc din primul minut în fiecare meci, să marchez şi să dau ce am mai bun pentru echipa mea. Ultimele două etape noi am arbitrat play-off-ul şi sperăm să jucăm cât mai bine şi în ultima"
Andrei Ivan, atacant CS U Craiova

  • FCSB - CSU Craiova se joacă sâmbătă de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO şi va fi în direct pe TV Digi Sport 2, TV Dolce Sport 2 şi LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.