Liga 1

Edi Iordănescu, despre șansele de ajunge la FCSB: "Am fost și voi fi foarte selectiv"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 11 May 2017

Liber de contract după despărțirea de ȚSKA Sofia, Edi Iordănescu, unul dintre cei mai promițători antrenori români, a vorbit despre viitorul său și despre posibilitatea de a antrena la FCSB. 

"Am avut şi am discuţii atât în ţară cât şi în străinătate şi voi vedea în ce măsură se vor concretiza. Nu îmi cereţi nume pentru că interesul meu de moment este să nu le fac public, dar ce pot să vă asigur este că am fost şi voi fi mereu foarte selectiv ", a declarat Iordănescu. 

Diplomat, tehnicianul de 38 de ani a evitat să dea un răspuns concret în ceea ce privește eventualitatea de a deveni antrenorul roș-albaștrilor în cazul în care Laurențiu Reghecampf va părăsi echipa în vară. 

"Nu vreau să vorbesc despre Steaua, pentru că Steaua are antrenor în acest moment şi e încă angrenată într-un obiectiv extrem de important pentru ea. 

Cred că indiferent dacă pierde sau va câştiga titlul, Reghecampf rămâne cea mai bună opţiune pentru Steaua. A demonstrat că poate să fie competitiv şi să facă performanţă şi a reuşit în trecutul apropiat lucruri pe care nu i le poate contesta nimeni. Dacă însă va pleca, normal că Steaua va trebui să-i aleagă un înlocuitor şi nu îmi fac griji că nu va avea de unde", a declarat Edi Iordănescu, conform TV Digi Sport.

De-a lungul carierei, Edi Iordănescu le-a antrenat pe FCSB, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Pandurii și ȚSKA Sofia. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.