Liga 1

Indestructibilă în deplasare » De ce FCSB trebuie să se teamă înainte de meciul cu CSU Craiova

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 mai 2017

FCSB joacă sâmbătă pe teren propriu în fața lui CSU Craiova, în ultima etapă din play-off, iar calculele sunt simple: echipa roș-albastră devine campioană dacă o învinge pe CSU, iar Viitorul se împiedică pe teren propriu cu CFR Cluj. 

Totuși, jucătorii lui Laurențiu Reghecampf nu vor avea o misiune facilă în fața oltenilor, care, după ultimele declarații, vor să o învingă pe FCSB.

În plus, antrenorul Gheorghe Mulțescu intenționează să trimită cea mai bună echipă în teren, spre deosebire de precedentul meci, cu Viitorul, când CSU a utlizat mai mulți juniori în primul "11". 

CUM AR PUTEA ARĂTA CSU CU FCSB

Calancea - Dimitrov, Kelici, Dumitraș, Briceag - Screciu, Mateiu - Jazvic, Gustavo, Bancu - Ivan

Pe lângă declarațiile amenințătoare venite din ambele tabere înaintea duelului de sâmbătă, CSU Craiova se laudă cu un parcurs impecabil în deplasările din actualul play-off. 

Echipa lui Mulțescu a înregistrat două victorii (3-0 cu CFR, 3-0 cu Viitorul) și două remize (0-0 cu Astra și 0-0 cu Dinamo), reușind performanța de a nu primi nici măcar un gol. 

CSU nu a mai primit gol în deplasare în campionat din 25 februarie, când pierdea pe terenul lui Dinamo, 1-2, în penultima etapă a sezonului regulat.

Citește și: CALCULE Campioana se decide în ultima etapă » FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului

  • FCSB - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.