Liga 1

Nea Gigi, ai sesizat coincidența asta? 3 întrebări INCOMODE înainte de superduelurile duse de Viitorul, Dinamo și FCSB. La ce trebuie să fim atenți

Articol de Alin Grigore  —  Friday, 12 May 2017

Campioana e numai una. Viitorul, FCSB și Dinamo se înfruntă cu CFR Cluj, CSU Craiova, respectiv Astra Giurgiu, într-o sâmbătă incendiară pentru fotbalul românesc.

Declarații zboară dintr-o parte în alta, se vorbește despre plecări, decizii importante și blaturi. În zarva generală, sunt câteva întrebări interesante:

  1. Va fi Hagi nevoit să deconteze?
    Cu 14 oameni la antrenament, cu jucători fundamentali lăsați pe bară, CFR Cluj se prezintă drept o victimă sigură în duelul cu Viitorul. Victoria lui Hagi înseamnă primul titlu din cariera de antrenor a celui mai mare jucător român, dar și o trambulină financiară pentru constănțeni. Cu ce "cost"? Ar fi interesant de urmărit meciurile pe care cele două echipe le vor disputa DUPĂ întâlnirea de sâmbătă seară. Un proverb american spune: dacă cineva îți dă ceva gratis, du-te la poliție. Nimic nu e simplă bunăvoință în fotbal.

  2. De ce tace Șumudică?
    Expansiv și agresiv, antrenorul Astrei ne-a obișnuit cu spectacolul de la TV. În ultima perioadă, însă, Șumi este incredibil de implicat, dar lipsește cu desăvârșire, vorba lui Caragiale. :) Antrenorul Astrei nu a ieșit să-l apere pe Ioniță II, după ce acesta a fost atacat pentru că și-a arătat disprețul față de FCSB, nu a mai antagonizat fanii FCSB-ului, nu s-a mai deranjat să se implice în dispute. O fi liniștea strategică dinaintea plecării lui Reghe?

  3. Nea Gigi, ai sesizat coincidența asta?
    Din 2006 și până în prezent, Gigi Becali a sărbătorit un singur titlu aflându-se în libertate, pe cel din 2015, atunci când Gâlcă a fost nevoit să suporte o singură lună cu patronul și a adus al treilea titlu consecutiv al lui FCSB. Altfel, FCSB a mărșăluit în campionat, cu Reghe pe bancă, a bătut Chelsea și a întors-o pe Ajax, într-o perioadă în care patronul nu avea mijloacele necesare să se exprime, fiind ocupat să-și execute pedeapsa. Odată ieșit, lucrurile au început să scârțâie. Înainte să caute antrenor, poate Becali ar trebui să caute răspunsurile în propria ogradă.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.