Liga 1

Un jucător important al CFR-ului a șocat cu ultima declarație: "Viitorul va lua titlul! Dacă era meci decisiv pentru noi, jucam"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 mai 2017

Cristi Bud nu va juca în această seară pentru CFR împotriva celor de la Viitorul. Atacantul și totodată golgeterul clujenilor are o accidentare minoră, dar uimește cu declarațiile pe care le face. 

"Sunt un pic accidentat. Se ştie faptul că se termină contractul şi nu am vrut să risc. Nu am avut nicio discuţie de prelungire. Ultima a avut loc anul trecut. Atunci eram în formă, aşa e în România.

Nu pot spune că am avut o relaţie bună cu domnul Miriuţă. Am avut ghinion şi am fost dat la o parte. Se poate spune că eram apt de joc. Dacă era meci decisiv pentru CFR, eram acolo probabil şi jucam.

Toţi colegii mei sunt profesionişti şi vor juca pe bune. Nu se pune problema. Cred că Viitorul ia titlul. Sunt mult mai motivaţi. Joacă cu titlul pe masă", a spus Bud la TV Digi Sport.

Viitorul - CFR Cluj este astăzi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport 1, Dolce Sport 1, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.