Campionate

Starul lui Anderlecht pleacă la semifinalista Champions League » Detaliile transferului

FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 13 mai 2017

  • Marele talent belgian Youri Telemans, 20 de ani, va costa 25 de milioane de euro, a anunțat cotidianul bruxellez Le Soir. Monaco pregătește vânzarea lui Fabinho sau Bakayoko

Nicolae Stanciu va avea mai mult timp de joc din toamnă la Anderlecht. Pentru că Youri Tielemans, căpitanul alb-violeților, se transferă de la viitoarea campioană a Belgiei la viitoarea campioană a Franței. AS Monaco, revelația Champions League.

Potrivit jurnalului Le Soir, talentatul flamand în vârstă de 20 de ani s-a înțeles deja cu gruparea monegască, urmând să evolueze cinci sezoane pe Louis II.

În schimbul lui, roș-albii ar plăti 25 de milioane de euro, cel mai scump jucător vândut vreodată de un club belgian. Care va ajunge oficial în Principat pe 22 mai, după ce va trece în acea zi examenul medical.

"Nu am semnat încă. Acum, mă gândesc la titlu și la meciul de la Bruges. Oricum, nu voi face nicio dezvăluire înainte de sfârșitul stagiunii", a declarat Tielemans.

Monaco și-ar fi asigurat astfel linia mediană, susține L'Equipe, pregătind vânzarea unuia dintre mijlocașii centrali: Fabinho sau Bakayoko.

18 goluriși 15 pase decisive are Youri Tielemans în acest sezon la Anderlecht în toate competițiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.