Liga 1

Hagi, luat pe sus de jucători după primul interviu din postura de antrenor al campioanei! "Acești copii au obținut imposibilul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 mai 2017

Interviul acordat de Gheorghe Hagi după ce Viitorul a devenit în premieră campioana României a fost întrerupt de fotbaliștii săi, care l-au luat în brațe. 

"Sunt mândru, împlinit, fericit, pentru că această Academie și echipa mare, acești copii au luptat până la ultima picatură de energie și au obținut imposibilul! Ne odihnim, că de mâine încolo începe altă planificare, altă strategie.

Vom vedea ce putem face. Constanța merita lucrul ăsta, mă bucur că am trăit un moment incredibil la mine acasă! Luați statistica să vedeți că suntem cea mai buna echipă, cea mai periculoasă echipă și că suntem pe merit acolo unde suntem.

Ne-am obligat foarte mult cu această performanță și de acum trebuie să ne gândim la o strategie să ținem pasul. Noi rămânem formatori și mergem pe linia noastră", a spus Hagi la TV Dolce Sport, după victoria cu CFR Cluj (1-0), care a adus titlul la Ovidiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.