Liga 1

La FCSB sau la Craiova? Declarație enigmatică a lui Șumudică: "Anul viitor, mă bat la titlu!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  Saturday, 13 May 2017

Marius Șumudică va pleca de la Astra la finalul acestui sezon, dar susține că este posibil să română în Liga 1 și chiar să lupte pentru titlu în sezonul următor!

"Cred că am demonstrat că suntem o echipă care face cinste acestui campionat. Etapa trecută numai neștiutorii cred că nu ne-am apărat șansele corect cu FCSB.

Îmi pare rău pentru cei de la Dinamo și acest public fenomenal. Iar mi-au umplut frigiderul, dar m-am obișnuit.  

Am vândut jucători de milioane de euro și am mers în primăvara europeană. Dacă mai vedeți o echipă calificată în primăvara europeană în următorii ani, vă spun jos pălăria.

Sunt mândru că am ajuns la nivelul celor mai buni. Sunt șanse foarte mari să rămân în România și să mă bat la titlu. În 10 zile veți afla.

E ultimul meu meci în campionat la Astra, am ieșit cu capul sus. Sper să-mi închei mandatul de 2 ani și 3 luni cu capul sus, să joc finala Cupei. Îmi pare rău pentru cei de la FCSB și de la Dinamo, au dat sare și piper acestui campionat", a spus Șumudică la finalul partidei cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 1-1.

 Astra a încheiat sezonul pe ultimul loc din play-off, cu doar 27 de puncte, la 17 puncte de Viitorul, campioana acestui sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.