Liga 1

Mutu, mesaj pentru Gigi Becali: "În locul lui, eu n-aș vorbi așa ceva"

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 13 mai 2017

Adrian Mutu este de părere că doar un miracol ar fi putut aduce titlul în Ștefan cel Mare, după ce Dinamo s-a apropiat la două puncte de FCSB și Viitorul cu două etape înainte de final.

Mutu nu este de acord cu abordarea lui Gigi Becali, care dorește să profite de sincopele din regulamentul LPF și să meargă la TAS pentru a aduce titlul în vitrina FCSB-ului.

"Așteptam un miracol. Era foarte greu ca ambele echipe să facă rezultate în favoarea noastră. E bine că s-a jucat până în ultima etapă. Această echipă va fi și mai puternică la anul, ăsta e Dinamo pe care îl dorim. Voiam, ca orice dinamovist, să câștigăm, dar nu sunt dezamăgit.

Viitorul a meritat campionatul, pentru că e cea mai constantă echipă. Îl felicit pe Gică Hagi. Eu în locul lui Gigi nu aș vorbi așa ceva, dar nu intru în aceste discuții", a declarat oficialul dinamovist la finalul meciului cu Astra, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Mutu a adăugat că dinamoviștii vor demara de mâine discuțiile cu Palici și Dielna, pentru prelungirea contractelor.

"Mă bucur că a semnat Contra, e încă un an cu noi și sunt sigur că vom face treabă bună. Vom discuta cu Palici și cu Dielna în această săptamana pentru că sunt jucatori importanți pentru noi", a adăugat Mutu. 

 Dinamo a încheiat sezonul pe locul al treilea în play-off, la patru puncte de Viitorul și FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.