Tenis

Scandal după ce Halep a ridicat trofeul la Madrid din cauza unui invitat... surpriză: "Nu avea ce să caute aici! Este inacceptabil!"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 mai 2017

Simona Halep a triumfat la turneul de la Madrid, turneu la care a participat și Ilie Năstase, aflat în centrul unui scandal rasist după declarațiile făcute la adresa Serenei Williams.

Steve Simon, președintele WTA, a reacționat dur și l-a criticat pe Ilie Năstase după ce acesta a fost prezent la mai multe meciuri de la turneul spaniol și la festivitatea de premiere a turneului deținut de Ion Țiriac.

"A fost o finală extraordinară. Le felicit pe Simona şi pe Kristina pentru prestaţia lor. Singurul lucru care a umbrit ziua a fost faptul că domnul Năstase a fost invitat să participe la ceremonia de decernare a trofeului.

Nu avea ce să căute pe teren azi. Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul său jignitor. I-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigaţiei.

El a fost iresponsabil şi este inacceptabil din partea Madrid Open să îi dea un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier şi trebuie să fie la cele mai înalte standarde de profesionism. Asta nu s-a văzut azi", a spus Steve Simon într-un comunicat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.