Tenis

Simona Halep face dezvăluiri despre relația cu Cahill: "Nu a vrut să mai lucreze cu mine!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 mai 2017

După triumful de la Madrid, Simona Halep i-a mulțumit antrenorului Darren Cahill și echipei sale.

Într-un interviu pentru WTA Insider, Halep a dezvăluit că avut un moment mai tensionat cu antrenorul Darren Cahill și că acesta a vrut să renunțe la colaborare după turneul de la Miami, în care românca a pierdut în sferturi.

"După turneul de la Miami, el nu a vrut să mai lucreze cu mine. Era supărat nu pentru că am pierdut meciul, ci pentru atitudinea mea. El simțea că am renunţat.

De atunci am început să lucrez mai mult la mentalitatea mea și la psihic. Astăzi am arătat o nouă Simona, care nu renunţă. Mă simt mândră că am reuşit să schimb totul într-un timp scurt. Acum doar vreau să rămân aşa şi să devin mai puternică. Nu vreau să pierd asta. Personalitatea mea poate fi puţin nebună pe teren.

Acum doar vreau să fiu calmă. Când sunt așa pot vedea jocul şi pot vedea ce face adversara. Pot juca un tenis mai bun. Îl admir şi îl respect pe Darren. Îi mulţumesc pentru decizia luată după Miami. A fost un şoc pentru mine şi m-am gândit doar că trebuie să schimb lucrurile", a spus Simona Halep.

Citește și: Scandal după ce Halep a ridicat trofeul la Madrid din cauza unui invitat... surpriză: "Nu avea ce să caute aici! Este inacceptabil!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.