Liga 1

Negoiță plătește regește! Contractul uriaș pe care omul lui Contra îl are la Dinamo » Doar 3 antrenori câștigă mai bine

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 May 2017

Adus în februarie la Dinamo, Cosmin Contra a impresionat, iar Ionuț Negoiță l-a convins să semneze prelungirea contractului.

Un detaliu la care Contra a ținut foarte mult a fost ca preparatorul fizic Javi Reyes, 46 de ani, să aibă un salariu lunar mult îmbunătățit. Ibericul câștigă 4.000 de euro pe lună în acest moment, dar prin noul acord remunerația se dublează.

"Guriță" a cerut insistent ca Reyes să fie mulțumit și apreciat financiar, mai ales că este un nume respectat în domeniu, iar antrenorul a recunoscut public meritele lui în ascensiunea formației din play-off. În prezent, doar trei antrenori câștigă mai mult, lunar, decât Reyes: Reghe, 30.000 de euro, Contra și Șumudică, câte 10.000 de euro.

7 echipe a antrenat Cosmin Contra în carieră: Poli Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo

11 formațiiare în CV preparatorul fizic Javi Reyes: Granada, Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria, Neftci Baku și Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.