Liga 1

O nouă variantă pentru banca lui FCSB! El e acum favorit să-l înlocuiască pe Reghe: "Îmi doresc enorm să antrenez această echipă"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 mai 2017

Laurențiu Reghecampf urmează să o părăsească pe FCSB, iar formația roș-albastră e în căutarea unui antrenor, până acum oficialii echipei vorbind cu Dan Petrescu.

Pe lista lui FCSB a intrat și Nicolae Dică, cel care a promovat-o pe SCM Pitești în Liga a 2-a și care a fost secundul lui Rădoi pe banca roș-albaștrilor în sezonul 2014-2015. TV Digi Sport susține că Dică e pe placul conducerii roș-albastre, iar declarațiile lui Mihai Stoica de la finalul meciului cu CSU Craiova arată asta.

"Dan Petrescu e o invenţie a presei. E un antrenor remarcabil, îmi doresc să colaborez din nou cu el, dar nu am vorbit cu el. Se pare că mai are o ofertă tot din Golf şi nu putem noi să rivalizăm cu ei. Miriuţă cred că e o glumă. Nu va fi noul antrenor al Stelei. Nu va fi niciodată nici vechiul, nici noul. Miriuţă a spus că nici pentru un milion de euro nu ar veni antrenor la Steaua.

Nu cred că aş putea să lucrez cu Şumudică la Steaua. Cu niciun antistelist convins, care a avut atâtea ieşiri. Nu mă văd colaborând cu Şumudică la Steaua", a declarat Mihai Stoica.

"Îmi doresc enorm să antrenez această echipă. Cred că va veni la un moment dat şansa asta" Nicolae Dică, la sfârșitul lunii aprilie

De altfel, Dică a luat mereu apărarea echipei lui Gigi Becali în conflictul cu Armata și spune că are o relație bună cu directorul sportiv al lui FCSB: "Mai vorbesc cu Mihai Stoica, pentru că are experienţă în fotbal şi îi mai cer sfaturi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.