Liga 1

"Hagi e unul dintre cei mai buni antrenori din Europa" » Ce se întâmplă cu "Regele": "Cu siguranță are oferte"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 May 2017

Florin Prunea s-a arătat foarte încântat de titlul obținut de Viitorul și spune că Gică Hagi are oferte, dar va continua pe banca propriei echipe.

"Viitorul e o campioană normală din toate punctele de vedere. Ce a făcut Gică acolo e un miracol. Cu siguranță Hagi are oferte. E unul dintre cei mai buni antrenori din Europa.

Dar eu cred că nu va pleca, va face tot posibilul ca echipa lui să meargă mai departe", a declarat Prunea la TV Dolce Sport.

Președintele lui Poli Iași a vorbit și despre situația în care oficialii lui FCSB vor merge la TAS pentru a arăta că, de fapt, formația roș-albastră e campioana României, legându-se de un articol din regulament.

"Dacă eram președinte la FCSB și aveam de ce să mă leg cu siguranță aș fi mers la TAS. Singurii în măsură să vorbească despre regulamentul din fotbalul românesc sunt cei de la FRF. La câte se întâmplă la noi... Trebuia să ne facem încă o dată de râs, dar așa e când cei de la FRF fac regulamente", a adăugat Prunea.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.