Liga 1

Jucătorii Viitorului râd de Becali și de fotbaliștii steliști: "Mergem la TAS!" + "I-am zis «Bă, pleacă, du-te, tată, că o să câștig campionatul dacă pleci tu»" :)

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 May 2017

Viitorul a câștigat aseară titlul de campioană în Liga 1, deși a terminat la egalitate de puncte cu FCSB, iar jucătorii lui Hagi au început ironiile la adresa rivalei.

Cel care a dat tonul a fost George Țucudean, care a câștigat 3 trofee cu FCSB în sezonul 2014-2015: "Normal că mă bucur că n-a câștigat FCSB titlul. Mergem la TAS! Băă, mâine mergem la TAS! (râde)".

Apoi, Victor Rîmniceanu, portarul Viitorului, a râs de fostul său coleg, Florin Tănase, care acum îmbracă tricoul roș-albastru.

"O să-l sun pe Tănase, că a jucat și el 3 meciuri la noi, și să-i dau și lui o medalie și un tricou de campion. O să-i dau medalia mea, pentru că a plecat la Steaua să câștige campionatul, dar nu l-a câștigat anul ăsta, cum a plecat și Enache sezonul trecut și a câștigat Astra.

Când a plecat i-am zis «Bă, pleacă, du-te, tată, că o să câștig campionatul dacă pleci tu»", a declarat amuzat Victor Rîmniceanu la TV Digi Sport.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.