Liga 1

Becali nu pierde timpul » Un prim demers înainte de a ajunge la Laussane: "Miercuri avem o întâlnire, am facturat deja biletul de avion"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 May 2017

Gigi Becali a luat deja legătura cu două case de avocatură pentru a se consulta în privința regulamentului LPF, care nu specifică clar criteriile de departajare în cazul în care două echipe termină sezonul la egalitate de puncte.

Viitorul a fost deja desemnată campioană de LPF, dar FCSB a găsit o sincopă în Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, pe care ar putea să o speculeze pentru a fi desemnată campioană la TAS. 

"Am înțeles că cei de la Federație vor cere un punct de vedere la două sau trei case de avocatură din România și din străinătate, ca sa omologheze rezultatele. După care le va comunica Comitetului Executiv, care votează.

Eu nu am așteptat, am luat legătura cu două case de avocatură din Elveția. Una este patronată de o româncă, profesor universitar în Drept, care a spus că știe situația și că suntem îndreptățiți să facem acest demers.

Celălalt e un avocat spaniol. Nu era foarte în temă cu situația. A zis că nu apără cazuri pe care le pierde. Miercuri avem o întâlnire, am și facturat deja biletul de avion, 5.000 de euro, să ne întâlnim să-și facă un punct de vedere", a spus Becali la TV Digi Sport.

Cel mai probabil, avocata de care a vorbit Becali este Camelia Costea, din Cluj, care lucrează la biroul de avocatură Zuzak Rechtsanwälte din Zürich.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.