Liga 1

3 reacții inedite după campionatul luat de Viitorul » Lăcătuș a avut emoții + "Hagi ar trebui să fie președintele României"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 mai 2017

Viitorul a câștigat aseară campionatul în premieră, iar în decursul zilei de astăzi au existat 3 reacții de-a dreptul interesante legate de performanța trupei lui Gică Hagi.

1. Căpitanul Romario Benzar a vorbit la Radio Sport 1 și l-a propus pe Hagi la președinția României: "Sunt în drum spre Timișoara, dar e drum enorm de lung. Dacă România ar avea un președinte sau un premier ca Hagi, am avea sigur și autostrăzi. A făcut un club în 7 ani, sigur ar face autostrăzi în câțiva ani în toată țara".

2. Marius Lăcătuș a avut emoții aseară pentru prietenul său Gică Hagi: "Steaua avea 3-0 și de emoție mă uitam la Simona Halep. Nu rezistam. Voiam să dea gol Viitorul. Doar în pauzele dintre game-uri dădeam la fotbal".

3. Emeric Ienei îl laudă pe Hagi și-l critică pe Gigi Becali pentru că a ales să meargă la TAS: "Ca mare stelist ce sunt, aseară am fost fericit pentru omul Hagi. A investit în fotbal tot ce a câștigat din acest sport. Nu văd alt om să aibă asemenea răbdare. A făcut un lucru periculos, dar pentru că a făcut totul ca la carte a ajuns la victoria finală.

Mă întristează să văd că Becali vrea să meargă la TAS. E trist, pentru că este o dispută cu Hagi. Steaua trebuia să câștige la puncte pe teren, nu prin regulamente. A fost învinsă de niște tineri, care pe merit au fost cei mai buni".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.