Liga 1

FCSB vrea să-l pună antrenor pe Dică, deși a fost demis într-un mod rușinos la precedenta aventură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 mai 2017

Nicolae Dică este varianta principală pentru înlocuirea lui Laurențiu Reghecampf. După ce Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Steaua, Dică a rămas pe banca echipei, dar după un singur meci a fost dat afară, odată cu venirea lui Reghecampf.

"Eu am rămas și pentru meciul cu ASA la rugămințile lui Mirel și ale patronului. Ce s-a întâmplat după jocul cu Tg. Mureș...

Cel mai tare m-a deranjat că oamenii din conducere aflați în vestiar nu mi-au zis înainte să merg la flash-interviu că a fost angajat Reghecampf.

Cred că ei știau, dar nu mi-au zis! Asta e, pe viitor voi ști ce am de făcut! După meciul cu ASA mi-au mulțumit pe Facebook. Au dat un comunicat și gata", spunea Dică în decembrie 2015.

CV NICOLAE DICĂ

- a marcat 33 de goluri în 88 de apariții pentru FC Argeș, clubul la care a debutat în Liga 1
- în 2008 a fost achiziționat de Steaua, la care a jucat 136 de partide în campionat și a înscris de 58 de ori
- a dat o "dublă" în cea mai recentă victorie obținută de Steaua în grupele Champions League, 4-1 la Kiev cu Dinamo în 2006. Roș-albaștrii au disputat de atunci 11 meciuri în Ligă fără să câștige vreunul
- a mai jucat în Liga 1 la CFR Cluj, Dacia Mioveni și Viitorul. În străinătate: Catania (Italia), Iraklis (Grecia) și Manisa (Turcia)
- are 32 de selecții și 9 goluri la echipa națională, pentru care a evoluat la Euro 2008

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.